Potencianövelő ételek, melyek hozzájárulnak az egészséges férfi potenciához

Kedves Férfiak! Semmi gond sincsen azzal, ha kicsit problémás ott lent a helyzet. Sok esetben nincs szükség arra, hogy alapos kivizsgálást kezdeményezzünk, természetesen bizonyos, és már eldurvultabb esetekben nem árt az orvosi segítség. Hiszen számos betegségre felhívhatja a figyelmet a potenciazavar. Most mégis arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy milyen természetes módokon járulhatunk hozzá potenciánk egészségéhez,a  potencianövelő étrend -kiegészítőket is beleértve.

Potencianövelő ételek, mert nagyon nem mindegy!

Pontosabban fogalmazva: az vagy, amit eszel, ugyebár. Ha problémáink lennének a merevedéssel, érdemes megvizsgálni az étkezésünket. Bizonyos ételek, és életmód, nagyon sokat tud hozzátenni, vagy éppen elvenni a szerv működéséhez. Az alábbi ételek, csak kevesek a sok közül, melyek nagyban hozzájárulnak a potencianöveléshez.

  1. Az olívaolaj: természetes módon emeli a tesztoszteronszintet
  2. A görögdinnye: hatással van a vérerek tágulására, ez egyébként a citrullin nevű aminosavnak köszönhető.
  3. Az osztriga: rendkívül magas a cinktartalma révén elkerülhető az impotencia
  4. A kávé: akik naponta 2-3 csésze kávét fogyasztanak, kevésbé hajlamosak merevedési problémákra. Vitamin tartalma miatt elősegíti a vér áramlását.
  5. A dió: jótékony hatással van a pénisz barlangos testében a véredények keringését és tágulását.
  6. A fokhagyma: segít egészségesen tartani a véráramlást.
  7. Az étcsokoládé: gazdag flavonoidokban, amelyek – amellett, hogy csökkentik a vérnyomást – segítik a vér áramlását is. Magas vérnyomás ellen is kiváló.
  8. A csípős paprika: segítenek, hogy megfelelő mennyiségű vér jusson a szívbe és más szervekbe – például a péniszbe is.

A potencianövelő étrend kiegészítők

Ha már egészséges életmód, nem árt beszélgetnünk a potencianövelő étrend-kiegészítőkről is. Mint minden más egészségügyi problémához, úgy a merevedési zavar is kedvezően járulhatnak hozzá. A felsorolt ételek és a benne található vitaminok és ásványi anyagok, szintén megtalálhatók ezekben a készítményekben, külön kiegészítve más gyógynövényekkel. Fontos hangsúlyozni viszont, hogy ezek nem helyettesítik az egészséges életmódot, így csak mint minden étrendkiegészítőt, úgy a potencianövelő készítményeket is ennek tudatában fogyasztjuk.

Iratkozz fel hírlevelünkre

E-mail cím nem megfelelő

Iratkozz fel hírlevelünkre

..és egyszeri 10% kedvezményt biztosítunk következő vásárlásodból! A hírlevélben további kedvezményeket találsz.

E-mail cím nem megfelelő