A kúraszerű potencianövelő tabletták előnyei és hátrányai

A csodálatos aromával rendelkező hagyományos gyógynövények hatására természetesen az erek és a vérkeringés állapota javul. A fő hatóanyagok közül a ginseng és a ginkgo biloba gyakorlati tapasztalat alapján megemeli a libidót, melyeket kombinációban kifejtve még érdekesebb újdonság. A maca rúd dúsan fedezi fel vele a vérkeringést és az erek nyomást.

Ezeket és még más hasznos információkat találhatunk, vagy hallhatunk a különböző potencianövelő készítményekről.  Viszont, mik a valódi előnyei ezeknek a termékeknek? Hiszen, sokan „nem látják a fától az erdőt.”

Tehát… a kúraszerű, vagy másnéven az alkalmi potencianövelőkről

A Dragon Power, a hatékonyabb erekciót okozó kapszula, nagyon gyorsan. Alapvetően tartós és támogató kapszula, mely biztosítja az erekciót hosszabb időn keresztül. Előnye, hogy gyorsan kifejti a hatását, tehát bőven elegendő csak az aktus előtt bevenni azt, átlagosan 30 perc alatt már menetre készen várhatja a hölgyet.

A hátránya ezeknek viszont, hogy…

nem azonnal hat, hanem minden nap kell alkalmaznia. Egy meghatározott idő után fejti ki hatását, de akkor hosszú távon és folyamatosan. Éppen ezért a spontán együttlétek szempontjából kedvező megoldás lehet.

Mint minden, úgy a potencianövelőknek is…

megvannak az előnyei is és a hátrányai is. Túlzásban nem szabad vinni semmit és az is igaz, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott táplálkozást. Tehát eszerint fogyasszuk őket!

Iratkozz fel hírlevelünkre

E-mail cím nem megfelelő

Iratkozz fel hírlevelünkre

..és egyszeri 10% kedvezményt biztosítunk következő vásárlásodból! A hírlevélben további kedvezményeket találsz.

E-mail cím nem megfelelő