Az életmódváltás hatása a Férfiak szexuális teljesítményére

Rohanó világunkban nehéz odafigyelnünk önmagunkra. A kiegyensúlyozott, rostban és vitaminban gazdag táplálkozásra, az elegendő mozgásra, a lelki és testi egészségünkre, vagyis összességében az egészséges életmódra. Naponta 8-9 órát végzünk ülő vagy álló munkát. Az ülő életmódnak rengeteg hátránya van, többek között a mozgásszegény életmód, amely előbb vagy utóbb szemmel is láthatóvá válik. Az egyik ilyen következménye az elhízás. Az álló munkánál pedig a monoton, egy mozdulat sorból álló feladatoknál vagy a nehéz fizikai munkát végzőknél az izületek nem egyenletes terhelése okozhat idővel problémát.

A nem megfelelő munkavégzés mellett az emberek káros szenvedélyekkel próbálják oldani a feszültséget, stresszt és fusztrációt, ami csak átmeneti tüneti kezelést jelent. Ilyen például a dohányzás, alkoholfogyasztás, kényszeres evés. Ezek mind hatással vannak a férfi potenciára. Mit nevezünk potenciának? A potencia az a férfias képesség, amely lehetővé teszi a hímvessző merevedését, ezáltal képes lesz a férfi a közösülésre.  

Merevedési probléma esetén amit elsősorban tehet a férfi a potencia növelésért az a káros szenvedélyekről való leszokás, illetve kezelőorvos felkeresése. Ennek hátterében állhatnak lelki, szervi elváltozások is. Merevedési problémákhoz vezethetnek bizonyos gyógyszerek mellékhatása is. Például az antidepresszánsok, vérnyomáscsökkentők, hormonális terápia, kemoterápia, gyomorsav-csökkentők.A potencia hiánya rombolja a szexuális együttlét minőségét.

Az életmódváltás nem egyik napról a másikra hoz látható eredményeket. Ehhez több idő szükséges, mert összetett folyamat, de napról napra tapasztalni lehet a javulást. Az életmód elemei közé tartozik a kiegyensúlyozott táplálkozás, folyadékfogyasztás, megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, fizikai aktivitás, mentális egyensúly, szűrővizsgálatokon való részvétel és a káros szenvedélyek elhagyása. Probléma esetén az életünk minden területe változtatást igényel. Amint elkezded tudatosan megváltoztatni az életmódodat, a szervezeted hálás lesz érte és szexuális teljesítményed is javulni fog.  

             Ha úgy érzed az nem tudod kivárni az életmódváltás előnyeit, tekintsd meg potencianövelő termékeinket az alábbi linken: https://potenciaabc.hu/tc/etrend-kiegeszitok/

Iratkozz fel hírlevelünkre

E-mail cím nem megfelelő

Iratkozz fel hírlevelünkre

..és egyszeri 10% kedvezményt biztosítunk következő vásárlásodból! A hírlevélben további kedvezményeket találsz.

E-mail cím nem megfelelő